Stichting Opera aan de Schie organiseert op zaterdag en zondag 26-27 mei 2018 een masterclass met Frank van Aken voor (semi-) professionals en ver gevorderde amateurs.

 

Voor deze masterclass kunnen maximaal zes deelnemers worden geplaatst. Een deelnemer werkt 2 dagen lang aan eigen operarepertoire, onder leiding van Frank van Aken en met pianobegeleiding door Jean-Baptiste Milon. De dag duurt van 10.30–17.30 uur, en de effectieve lestijd per deelnemer is 45 minuten per dag.

Actieve deelname vergt een investering van 225 euro (incl. koffie/thee, lunches).

Deelnemers worden gekozen op basis van hun muzikaal cv. Mocht u niet bekend zijn bij onze organisatie, licht dan bij uw aanmelding uw ervaring toe.

Aanmelden UITSLUITEND via info@opera-aandeschie.nl onder opgave van repertoire dat u zou willen behandelen.

 

2-daagse Masterclass Frank van Aken

Zaterdag 26 mei 2018 en zondag 27 mei 2018

OVER DE MASTER

De Nederlandse heldentenor Frank van Aken zong wereldwijd Wagnerrollen als Lohengrin, Erik (Der fliegende Holländer), Stolzing (Die Meistersinger von Nürnberg), Siegmund (Die Walküre), Tannhäuser, Tristan (Tristan und Isolde) en Parsifal in operahuizen als het Bayreuther Festspielhaus, de Scala in Milaan, de Metropolitan Opera van New York, het Royal Opera House Covent Garden van Londen, de Wiener Staatsoper, de Semperoper van Dresden en het Gran Teatre del Liceu van Barcelona.

26

MEI

© 2017 OPERA AAN DE SCHIE  Nieuwe Haven 151, 3117 AA Schiedam – Tel. 06 515 62 856 (Hans Ritman) – info@opera-aandeschie.nl

Design www.igraph.be